• nybjtp

Fa'ata'ita'iga fa'apipi'i ma le fa'avili i le fa'ama'i

1. O le a le eseesega pe a tatou faʻaogaina vulu antibacterial mo ie faʻailoga ma vulu masani + vailaʻau antibacterial mo ie faʻailoga?

2. Tulaga lelei & faaletonu o vulu antibacterial ma vailaau antibacterial?

Afai o loʻo e faʻamatalaina le metotia e ala i le ufiufi o vailaʻau antibacterial i luga o vulu masani e iloa ai lona aafiaga antibacterial, ona ou fai atu lea, mo lenei metotia, o le aafiaga antibacterial e le umi e tusa lava pe naʻo le tasi le taimi, o lona uiga pe a e fufulu le ie. po'o lavalava, e faigofie ona mou atu le aafiaga antibacterial.Atonu na e matauina o se faamanatu agalelei i luga o le teuina o nisi o lavalava antibacterial: fufulu i ni nai taimi e mafai ai poʻo le faʻaaogaina o le vai fufulu faʻapitoa.O lea ua e iloa le mafuaaga.

talafou1

Ma o le a le isi mea, o le tele o vailaʻau faʻamaʻi antibacterial ua faʻamaonia e afaina ai le tino o le tagata.

Ae ui i lea, o la matou kopa faʻapipiʻiina le nylon antibacterial yarn, o le auala fou lea matou te faʻaopoopoina meataalo galue i totonu o le nailon meataalo i le amataga o le filo-spinning, i lenei auala, o le aʻafiaga antibacterial e umi (e pei ona e vaʻaia mai le lipoti o suʻega, e tumau pea le ie i luga atu o le 90% aafiaga antibacterial tusa lava pe a uma le 80 taimi fufulu)

Ma pe a oʻo mai i le saogalemu, ona o le ki ma na o le pau lava le mea e taʻalo ai i aneti-bacteria o ion kopa, lea e mafai ona tuʻuina atu e le vulu ma tuʻuina atu le taʻaloga i se taimi umi.E pei ona iloa e tagata uma, o le kopa o le micro-element i totonu o le tino o le tagata, o le mea lea e le afaina ai le tagata, nai lo le tele o aoga mo le tagata.(mo lipoti saogalemu, fa'amolemole siaki le fa'apipi'i)

I totonu o meatotino faʻamalama, o le ituaiga ufiufi e le lelei, lea e masani ona fautuaina i le faʻasaoina o le paolo, ae mo a tatou tekinolosi, o le anti-ultraviolet e 50+.E mafai la ona fai a tatou vulu e fai ma ofu e puipui ai le la, ofu i fafo o le fale.

3. Vulu antibacterial e mafai ona tuʻuina atu soʻo se eseesega ma eseesega mo sikaili?

I foliga vaaia, o lona lanu mata o le lanu apamemea, o lea afai e te le valiina, e mafai ona e vaʻai saʻo i le kopa o loʻo i totonu o le ie mulimuli.O le mea sili ona taua i lenei tekinolosi vulu, i loʻu manatu, o loʻo taoto i luga o galuega nai lo foliga vaaia.

talafou2

Aemaise lava i nei aso, o la matou vulu anti-bacterial&anti-virus ua fa'aaogaina lautele i ufimata puipui. (e mafai fo'i ona e siaki le matou lipoti o su'ega anti-virus)


Taimi meli: Iul-28-2022